Home Leden

 

StefJong geleerd is oud gedaan zeggen ze wel eens en voor mij gaat dat zeker op. Als 5-jarig jochie liep ik al met mijn trommeltje tussen de grote tamboers van Veronica en daar ben ik bij gebleven totdat de drumband werd opgeheven.

Tijdens mijn tijd bij Veronica (ik zal toen een jaar of 12 zijn geweest) ben ik overgestapt naar de Trombone. Mijn instructeur destijds was Ton de Jong en mijn persoonlijke trainer was Hans Scharrenburg. Van hun heb ik veel geleerd.

 


Na Veronica heb ik zo'n 4 jaar gespeeld bij de GVU-Brassband waar ook Ton, Hans- en Marco Scharrenburg speelde en na mijn diensttijd haalde Marco mij over om eens bij de Brulkikkers te komen kijken. De vrolijke muziek en gezelligheid trok mij enorm aan dus zo ben ik begonnen als 2e trombonist bij de Brulkikkers.

 

Ik ben alweer ruim 30 jaar een Brulkikker. Het lijkt wel wat op een goed huwlijk, met ups en downs, het is geven en nemen. Maar net zoals 't een goed huwelijk betaamd, sta en vecht je voor elkaar en geniet je samen van de bijzondere en mooie momenten.


Dat je een lekker stukje muziek mag en kan maken met kamaraden en de mensen kan laten
genieten van je optreden, dat is toch wel echt een voorrecht.

 

Met muziekale groet,

Stef

<< terug <<

Brulkikker Tweets

Statistics

Artikelen bekeken hits : 83245

Wie is er online

We hebben 10 gasten online