Home Leden

KarelHallo allemaal,

Ik ben Karel van Olderen jr maar voor de meeste muzikanten ben ik gewoon Kareltje. Ongeveer 1 jaar na de oprichting werd mijn vader gevraagd mee te spelen bij De Brulkikkers. Een half jaar daarna ging ik als 11 jarig knaapje regelmatig mee. En van het één komt natuurlijk het ander. Ik speelde al aardig trompet en mocht af en toe een optreden mee blazen. Al snel werd ik een vast lid van de kapel.

Inmiddels speel ik bijna 35 jaar 1e Trompet bij de Kapel. En ik kan je zeggen nog steeds met heel veel plezier. Het is dus overbodig om te vragen of ik een echte Brulkikker ben. Het is inmiddels 35 jaar van mijn leven. Dus eigenlijk ben ik gewoon een Brulkikker.

Muziek maken met de Brulkikkers is voor mij een vorm van ontspanning.  Ook al moet ik soms als kapelleider wel eens ingrijpen. Maar ja , dat hoort er ook bij. Voor mij is plezier en een leuk stuk muziek erg belangrijk. Natuurlijk wil je altijd meer maar sinds enige jaren is plezier mijn belangrijkste drijfveer.

En plezier maken dat kunnen de Brulkikkers. Zo denk ik graag terug aan grote optredens in binnen en buitenland. En met een biertje op zijn tijd weten de Brulkikkers van elk optreden een feest te maken.

Groet,
Karel

<< terug <<

Brulkikker Tweets

Statistics

Artikelen bekeken hits : 83261

Wie is er online

We hebben 15 gasten online